Det første RIGTIGE ur til børn

Hvorfor skal børn lære klokken på en smartphone? - Det synes vi ikke, derfor skabte About Vintage denne lille ur kollektion kaldet Fandango. Et ur med elegante linjer og minimalistisk design, der fokuserer på høj kvalitet og den aktive livsstil, som børn har.

Fandango repræsenterer dedikationen til at kombinere dansk design ekspertise med enestående funktionalitet. Mens About Vintage tilbyder et varieret udvalg af ure til alle aldre, har Fandango en særlig plads i den overordnede kollektion, da det viser vores store engagement for at give børn armbåndsure, der både er stilfulde og robuste.
Fandango-About Vintage-jpg
Uret kommer i 5 forskellige farver og med så mange fede og brugbare funktioner, der gør det til det perfekte ur til dine børn. Det kommer med en velcrolukning, der gør det nemt at tage af og på, og har store tal med Super LumiNova på skiven, hvilket gør uret nemt at læse både om dagen og om aftenen.

Det har en ridsefri safirglas og en skruekrone, der giver en vandtæthed på op til 10 atm (100 m). Disse funktioner gør det muligt for børn at nyde deres ur uden bekymringer under daglige aktiviteter, herunder leg på legepladsen, i badet og selv når de leger på stranden.

Fandango 'MOE'

Fandango-MOE-About Vintage-jpg

Derudover tilbyder About Vintage en gratis indgravering på bagsiden af uret, så hvert barn kan få en personlig besked at kigge på og mindes de tider uden så mange bekymringer, når de vokser op og holder deres første RIGTIGE ur i hænderne.

Tag et kig selv og vis urene til dine børn. De vil elske det.

SE KOLLEKTIONEN

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.